La Liga

Real Madridille kylmä suihku – Argentiinalaistaituri mätti neljä maalia Los Blancosin verkkoon

Girona
Pixabay

La Ligassa nähtiin tiistaina melkoinen jymy-yllätys, kun Girona kaatoi Real Madridin kotonaan. Kotijoukkueen suurin sankari oli peräti neljä maalia iskenyt Valentin Castellanos.

La Ligan viime kauden mestari Real Madrid sai kylmää vettä niskaansa, kun sarjan keskikastiin kuuluva Girona osoittautui vahvemmaksi 4-1 lukemin.

Isännät saivat peliin lentävän lähdön ja pallo oli Los Blancosin verkossa vain 12. peliminuutin jälkeen Valentin Castellanosin toimesta. Syötön avausmaaliin antoi Miguel Gutierrez. Castellanos viimeisteli ottelun toisen maalinsa ennen 25 minuutin täyttymistä.

Vinicius Jr tasoitti ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä, mutta tätä lukuun ottamatta Real näytti suhteellisen aseettomalta selkeästä pallonhallinnastaan huolimatta.

Castellanos jatkoi hurjaa menoaan toisella puolikkaalla iskemällä vielä kaksi lisäosumaa Carlo Ancelottin suojattien verkkoon. Madrid yritti väkisin nousta peliin mukaan ja hallitsi kenttätapahtumia Gironan neljännen maalin jälkeen.

Vinicius Jr oli jälleen kerran kentän parhaimmistoa ja pystyi jakelemaan hyviä tekopaikkoja joukkuetovereilleen. Madrid tuli kahden maalin päähän Lucas Vazquezin osumalla, joka jäi kuitenkin kosmeettiseksi.

Girona nousi voittonsa myötä sarjan yhdeksänneksi. Madrid jatkaa toisena 11 pistettä FC Barcelonan takana.