Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: FC Barcelona ei ole luopunut toivosta – Xavi tavoittelee argentiinalaistähteä kaikin keinoin

Juan Foyth
AOP

Juan Foythin uskotaan olevan päätymässä kauppatavaraksi tulevan siirtoikkunan aikana. Villarrealin puolustajaa on yhdistety ainakin FC Barcelonaan, ja Xavi Hernandezin tiedetään ihailevan espanjalaisen pelitaitoja.

FC Barcelona pitää silmänsä auki ennen kesän siirtomarkkinoita. Joukkueen uskotaan pyrkivän vahvistumaan monella eri osa-alueella, mutta varsinkin puolustuslinjaan uskotaan olevan tulossa muutoksia.

Esiin noussut useita eri huippunimiä, joista viimeisenä Argentiinan paidassa muutama kuukausi sitten MM-kultaa juhlinut Juan Foyth.

Villarrealin puolustajan nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2026 asti, mutta hänen ympärillään on riittänyt kuhinaa.

Villarrealin kerrotaan olevan myöntyväinen neuvottelemaan laitapakin pelioikeuksista, vain jos Barca maksaa häneen sopimukseensa kirjatun 60 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Taloustilanteensa kanssa tasapainoilevalla katalonialaisseuralla on tuskin halua maksaa näin paljon, mutta viimeisten raporttien mukaan joukkueen manageri Xavi Hernandez ei ole luopunut toivosta.

Espanjalaisvalmentajan kerrotaan olevan niin vakuuttunut Foythin kyvyistä, että hän on pyytänyt Barcaa tekemään kaikkensa tämän hankkimiseksi.

Oikean laitapuolustajan tontti on tuottanut Xaville päänvaivaa, ja kyseisellä pelipaikalla on pelannut tämän kauden aikana viisi eri pelaajaa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga