Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Hanna Väänänen tekee Veikkausliiga-historiaa: “Hänen nimittämisensä on ainoa oikea ratkaisu”

KTP vs AC Oulu
AOP

Veikkausliigassa pelaavan AC Oulun toimitusjohtajan tehtäviä syksystä asti hoitanut Hanna Väänänen on nimitetty pestiin virallisesti. Väänäsestä tulee samalla ensimmäinen nainen Veikkausliiga-joukkueen toimitusjohtajana.

Hanna Väänänen tuli Veikkausliigan AC Oulun organisaatioon reilu vuosi sitten myyntipäälliköksi. Viime syksynä pitkäaikaisen toimitusjohtajan Juho Meriläisen jättäessä pestinsä siirtyi Väänänen toimittamaan vapautunutta tehtävää.

– Olen tykännyt olla tässä tehtävässä ja olen hyvin innostunut ja kiitollinen, että saan siinä myös jatkaa. Tavoitteet ovat korkealla ja uskon vahvasti seuran potentiaaliin olla lähitulevaisuudessa entistä isompi ja vahvempi. Parasta hommassa on luoda kokoajan isompaa yhteisöä ja panostaa aiempaa enemmän myös junioripuoleen, jossa tulevaisuus vahvasti on.

– Meillä on hieno tiimi rakentamassa tätä kaikkea ja haluamme olla koko Oulun ja Pohjois-Suomen yhteinen juttu kaikella sillä mitä teemme, Väänänen kertoo.

AC Oulu ei käynnistänyt missään vaiheessa julkista hakua toimitusjohtajaksi ja tehtävään sopiva löytyi läheltä omasta seurasta. Hanna on erittäin pidetty henkilö Laivastonsinisten yhteisössä ja on osoittanut omalla työllään olevansa kykenevä hoitamaan toimitusjohtajan pestiä.

– Hanna on osoittanut viimeisien kuukausien aikana toiminnallaan sen, että meidän ei ole mitään syytä lähteä etsimään uutta toimitusjohtajaa talon ulkopuolelta. Olemme erittäin tyytyväisiä Hannan työhön ja hänen nimittämisensä seuran virkaa tekevästä toimitusjohtajasta toimitusjohtajaksi on ainoa oikea ratkaisu, AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo toteaa.

Veikkausliigassa on aiemmin ollut naisia joukkueiden toiminnanjohtajina, mutta ei toimitusjohtajan nimikkeellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga