Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan HJK jatkoi läpimurron tehneen hyökkääjänsä sopimusta – Tehot ovat vain kasvamaan päin

Kai Meriluoto hyökkääjä HJK
AOP

Veikkausliigan HJK ja hyökkääjä Kai Meriluoto ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. 20-vuotiaan Meriluodon aiempi sopimus oli voimassa alkavan kauden 2023, uusi sopimus ulottuu kauden 2025 loppuun.

Hyökkääjä Kai Meriluoto löi itsensä läpi viime kaudella. Lainapestillä Ilveksessä syntyi peräti kymmenen Veikkausliiga-maalia ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Vakuuttava vire on kestänyt vuodenvaihteen yli. Tehoja on talvellakin syntynyt kuin liukuhihnalta (viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä), vaikka Klubi on tuttuun tapaan jakanut kuormitusta hyökkääjienkin kesken tasaisesti.

Viime kauden ja talven hyvät otteet ovat herättäneet myös kansainvälistä kiinnostusta – pelaajatarkkailijoita on vieraillut talven aikana Boltilla seuraamassa miehen otteita.

– Olen tosi iloinen jatkosopimuksesta. Seuraavaksi haluan todistaa, että tehoja syntyy Veikkausliigassa Ilveksen lisäksi myös Klubissa, Meriluoto hymyilee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga