Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan IFK Mariehamn jatkaa tutun hallituksen alla

IFK Mariehamn Wiklöf Holding Arena
AOP

Veikkausliigassa pelaavan IFK Mariehamnin taustayhtiö IFK Mariehamn Ab:n yhtiökokous on pidetty ja kokous eteni yllätyksettä ollen ohi 17 minuutissa.

Kokouksessa valittiin myös Veikkausliigassa pelaavan IFK Mariehamnin taustayhtiö IFK Mariehamn Ab:n hallitus tulevalle toimikaudelle. Puheenjohtaja Dan Mikkola, varapuheenjohtaja Sverker Skogberg, Kaj Grüssner, Lasse Danielsson, Christer Björkman, Kristian Kojola ja Sofie Holmström jatkavat hallituksessa.

Pientä muutostakin kuitenkin hallitukseen tulee, sillä uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Ebbe Delfs.

– Olen aiemmin työskennellyt markkinointipäällikkönä Tanskan jalkapalloliitossa ja yritän nyt auttaa IFK:ta, jokusen vuoden jo Ahvenanmaalla asunut Delfs kommentoi.

Yhtiökokouksessa painotettiin myös keinojen keksimistä yleisön houkuttelemiseksi IFK Mariehamnin kotiotteluihin ja huomioitiin lisäpanostukset sosiaalisen median kanaviin, jonka todettiin jo tuoneen lisänäkyvyyttä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga