Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan AC Oulu lainasi nuoren topparin – Ehtinyt kiertää jo Euroopassakin

Tony Miettinen puolustaja AC Oulu
AOP

Veikkausliigassa pelaavat AC Oulu ja KuPS ovat solmineet lainasopimuksen, joka tuo puolustaja Tony Miettisen Ouluun kolmeksi kuukaudeksi.

Puolustaja Tony Miettinen palasi takaisin kotipuoleensa toissakaudella Tanskasta FC Nordsjællandin riveistä, jossa hän pääsi pelaamaan yhdessä ottelussa maan pääsarjaa. Kaudella 2021 hän pelasi Suomessa Kakkosessa KuFu-98:n riveissä Kuopiossa.

– Hyvällä fiiliksellä tulen AC Ouluun. Oululla on todella hyvä joukkue ja uskon että tulee olemaan hieno kausi, Miettinen sanoo.

Pikkuhuuhkajiakin edustava 20-vuotias toppari pelasi Veikkausliigaa neljän ottelun verran edellisenä suvena ja yhden pelin Konferenssiliigan karsinnoissa. Enemmän otteluita kertyi KuPS:n akatemiajoukkueessa Kakkosessa, jossa hän pelasi yhdeksän ottelua ja teki niissä kolme maalia.

– Mahtava homma, että saadaan Tony lainalle Ouluun. Toppariosasto on käynyt kapeaksi Miikan Koskelan siirron ja Alexander Forsströmin loukkaantumisen myötä. Kiitokset KuPS:lle hyvästä yhteistyöstä asian suhteen, Laivastonsinisten urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen viittaa taustoihin.

Miettinen ehti edustaa KuPS:aa kolmessa Liigacup-ottelussa ilman tehoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset