Manchester United tuhri kahden maalin johtoaseman – Ten Hagin ratkaisu suututti fanit

Manchester United - Tottenham
Unsplash

Manchester United tuhlasi kahden maalin johtoasemansa torstai-iltana Tottenhamin vieraana heikolla toisen puoliajan esityksellä.

United sai loistavan alun otteluun, kun Jadon Sancho vei vierailijat johtoon vain seitsemän minuutin pelin jälkeen. Marcus Rashford tuplasi vielä johdon juuri ennen puoliaikaa ja kaikki näytti sujuvan punaisilla suunnitelmien mukaan.

Tottenham asteli puoliajalla pelaajatunneliin omiensa buuausten saattelemana, joten selvää oli, että jotain olisi tehtävä. Joukkueen väliaikaisvalmentaja, Ryan Mason, valitsi mitä ilmeisimmin pukuhuoneessa juuri oikeat sanat, sillä toisella jaksolla nähtiin aivan uusi Tottenham.

Spursin taistelu tuotti tulosta ja se kavensi ensin Pedro Porron maalilla puoliajan alussa ja tasoitti ottelun 10 minuuttia ennen loppua Son Heugn-minin osumalla.

Monien United-fanien syyttävä sormi kääntyi joukkueen managerin, Erik ten Hagin suuntaan ja erityisesti hollantilaisluotsin toisen jakson vaihdot kismittivät monia.

Ten Hag myönsi itsekin ottelun jälkeen, että syyt tasuriin löytyvät peiliin katsomalla. Mies myönsi nähneensä, että Spurs pääsi otteluun mukaan, mutta siihen reagointi vaihdoilla tuli liian myöhään. Vaihdot eivät pelillisesti myöskään tuoneet Unitedin peliin toivottua muutosta ja fanien mielestä vaihdot olivat vääriä ratkaisuja hollantilaisvalmentajalta.

– Menetimme hallinnan ja päästimme maalin. Sen näki tulevan ja olin jo valmistellut vaihdot, mutta olin hieman liian myöhässä, ten Hag kommentoi ottelun jälkeen.

– Tietysti, kun johdat peliä 2-0, on tasapeli pettymys. Annoimme niin paljon helppoja palloja pois. Heidän oli niin helppoa tehdä maalit.