Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Entinen United-puolustaja kertoo hermostuneensa Maguiren peluutuksesta: “Hän vastasi, ettei voinut tehdä mitään”

Old Trafford, Manchester United
Pixabay

Kuten hyvin tiedetään Harry Maguire on pudonnut tällä kaudella penkkimiehen rooliin. Entinen Manchester United-pelaaja, Marcos Rojo, paljastaa, miksi Ole Gunnar Solskjær peluutti itsepintaisesti englantilaista.

Harry Maguire siirtyi vuonna 2019 Leicesteristä Manchester Unitediin 87 miljoonan euron siirtosummalla, joka teki hänestä maailman kalleimman puolustajan.

Maajoukkueessa hyviä otteita esittänyt Maguire säilytti pitkään paikkansa ManU:n avauksessa, vaikka sortui karkeisiin virheisiin omalla alueella jo ensimmäisellä kaudellaan.

Unitedissa Maguiren kanssa samaan aikaan pelannut, Marcos Rojo, paljastaa, että joukkueen entinen manageri, Ole Gunnar Solskjær, oli pakotettu peluuttamaan englantilaista.

– Olin hyvässä kunnossa kaudella 2019-2020 ja sain peliaikaa Eurooppa-liigassa, Rojo kertoo.

– Olin kuitenkin vihainen managerille, sillä hän peluutti Maguirea sijastani Valioliigassa. Marssin eräänä päivänä valmentajan puheille ja vaadin häntä päästämään minut muualle tai antamaan minulle peliaikaa.

– Kerroin Maguiren tekevän suuria virheitä jatkuvasti, mutta hän vastasi, ettei voinut tehdä mitään sillä hänestä oli maksettu niin suuri siirtosumma.

– Luojalle kiitos, että he ovat viimein tajunneet ottaa hänet pois avauksessa ja antaa ‘’Lichalle’’ (Lisandro Martinez) peliaikaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga