Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Juventukselle massiivinen pettymys – Surkea putki jatkui Bolognan vieraana

Jalkapallo
Pexels

Bologna ja Juventus ottivat yhteen Serie A:n sunnuntain kierroksella. Alavireinen Bianconeri oli hävinnyt kolme edellistä otteluaan, eikä haaste tälläkään kertaa ollut missään nimessä helpoimmasta päästä.

Kotijoukkue Bologna sai täydellisen alun Juventusta vastaan. Bianconerin brassipuolustaja, Danilo, rikkoi rangaistuspotkun arvoisesti Bolognan hyökkääjää, eikä Riccardo Orsolini jättänyt Juve-maalia vartioineelle Wojciech Szczęsnylle mitään mahdollisuuksia. Tässä vaiheessa peliä oli takana vasta kymmenen minuuttia.

Juventus otti pelin hallintaansa ja joukkueelle tarjoutui tilaisuus tasoittaa, kun pallo vietiin pilkulle Arkadiusz Milikiin kohdistuneen rikkeen jälkeen. Puolalaisen yritys jäi kuitenkin heppoiseksi ja lukemat säilyivät ennallaan.

Toisella puoliajalla Thiago Mottan valmentama Bologna otti pallonhallinnan itselleen, mutta Juventus vastasi kuitenkin seuraavasta osumasta. Milik paikkasi aiemman epäonnistumisensa laukomalla komeasti vasemmalla jalallaan irtopallon Bologna-vahti Lukasz Skorupskin taakse.

Bologna haki tämän jälkeen aktiivisesti johto-osumaa ja pystyi luomaan useamman kelvollisen tekopaikan. Muun muassa Orsolinille ja Jerdy Schoutenille tarjottiin ratkaisun avaimia, mutta lukemat pysyivät ennallaan.

Juvellakin oli omat saumansa, mutta ottelu päättyi tasapeliin, joten Vanha Rouva jäi neljättä kertaa peräkkäin ilman täyttä pistepottia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A