Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Juve-managerilta raippaa ja kehuja omilleen – “Viikko sitten olisimme hävinneet tällaisen ottelun”

Massimiliano Allegri
AOP

Juventus joutui pettymään Italian liigassa, kun Bologna venyi kotonaan tasapeliin. Bianconerin valmentaja, Massimiliano Allegri, kertoi mietteitään ottelun jälkimainingeissa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Juventus jäi jälleen kerran ilman voittoa Serie A:ssa. Huonomminkin olisi silti voinut käydä, sillä ennakkoluulottomasti pelannut Bologna oli useaan otteeseen lähellä ratkaista tasapeliin päättyneen ottelun edukseen.

Vuoristoratamaista kautta pelaava Juventus on edelleen sarjassa kolmannella sijalla, mutta on selvää, että viimeisten kierrosten aikana voittoja on irrottava. Bianconerin manageri, Massimiliano Allegri, näki hyviä asioita suojattiensa otteissa, mutta antoi myös täysin ansaittua kritiikkiä joukkueelleen.

– Vielä viikko sitten olisimme aivan varmasti hävinneet tällaisen ottelun. Nyt ei käynyt niin, joka on tietysti positiivista. On kuitenkin selvää, että tuhlasimme lukuisia hyviä tilanteita.

– Meillä on riveissämme nuoria pelaajia, joilla on vyöllään vasta kourallinen Serie A-otteluita. He haluavat näyttää kykynsä koko maailmalle jokaisessa tilanteessa. Kyse on ehdottomasti kokemuksen puutteesta.

– Meillä riittää laatua, mutta nuorten pelaajien kohdalla on hyväksyttävä, että he tekevät virheitä. Yritimme voittaa, mutta emme onnistuneet. Pystyimme kuitenkin kuromaan Lazion etumatkaa.

Lähde: Black & White & Real All Over

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A