Manchester Cityn mestaruusjuna puksuttaa – Voittomaalin tehnyt argentiinalainen: “Meidän täytyy pystyä jatkamaan samalla tavalla”

Manchester City
Pixabay

Manchester City otti äärettömän tärkeän voiton sunnuntaina, kun Fulham kaatui lukemin 2-1. Ottelun voittomaalista vastannut Julian Alvarez kehui joukkueensa viime aikojen otteita.

Craven Cottagella nähty Fulhamin ja Manchester Cityn välinen mittelö lähti odotetulla kaavalla liikkeelle. Kovaa paineistaneelle Citylle tuomittiin kolmen minuutin kohdalla rangaistuspotku, jonka Erling Haaland toimitti varmasti verkon perukoille.

Citizens hallitsi tämänkin jälkeen kenttätapahtumia, mutta Fulham-kärki Carlos Vinicius pääsi tasoittamaan vartin kohdalla. Vierasjoukkue ei kuitenkaan tästä hämmentynyt.

Argentiinalaistähti, Julian Alvarez, iski pelin voittomaalin reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Toisella puoliajalla puntit hieman tasoittuivat, mutta lisämaalit jäivät syntymättä.

Voiton myötä Cityn mestaruusjuna puksuttaa vakaasti raiteillaan. Tämän tietää myös kauden seitsemännen valioliigamaalinsa tehnyt Alvarez.

– Tämä oli meille erittäin tärkeä voitto, sillä jokainen ottelu on kuin finaali. Etenkin Arsenal-ottelun jälkeen. Meidän täytyy pystyä jatkamaan samalla tavalla.

– Tuntui mahtavalta onnistua tällä stadionilla maalinteossa. Maalini syntyi tärkeällä hetkellä ja auttoi meitä voittoon.

– Me tiesimme, että tästä tulee vaikea ottelu. Olemme todella onnellisia, että löysimme keinot voittaa.