Anfieldillä seitsemän maalin trilleri – Liverpool ja Tottenham järjestivät uskomattoman näytöksen

Unsplash

Liverpoolin ja Tottenhamin välisestä ottelusta ei draamaa puuttunut. Anfieldillä pelattu kamppailu tarjosi jalkapalloviihdettä parhaimmillaan.

Peräkkäisiltä sijoilta otteluun lähteneet Liverpool ja Tottenham järjestivät sunnuntaina melkoisen näytöksen.

Edellisessä ottelussaan avauspuoliajalla täysin unessa ollut Spurs aloitti jälleen verkkaisesti ja Liverpool siirtyi johtoon jo kolmen minuutin jälkeen Curtis Jonesin toimesta. Vakavasta loukkaantumisesta toipunut Luis Diaz lisäsi isäntien johtoa pari minuuttia myöhemmin.

Vartin kohdalla pallo vietiin pilkulle ja Mohamed Salahin kylmän viileä viimeistely muutti numeroiksi 3-0.

Spurs osoitti hieman elonmerkkejä tämän jälkeen ja Harry Kane laukoi kavennuksen ennen 40. minuutin täyttymistä. Tämän jälkeen Dejan Kulusevskilla oli hyvä tilaisuus, mutta ruotsalaisen veto jäi piippuun. Heung-min Son ampui jakson lopulla tolppaan.

Liverpool aloitti toisen jakson jälleen pirteästi, mutta Spurs väläytteli vaarallisuuttaan. Son pääsi yrittämään, mutta hänen kutinsa pysähtyi toistamiseen maalikehikkoon. Viimeisen vartin aikana peli sai uuden ulottuvuuden, kun Son viimein onnistui.

Richarlison niittasi pelin tasoihin lisäajan kolmannella minuutilla ja joukkueet näyttivät päätyvän pistejakoon. Vain minuuttia myöhemmin Spursin Lucas Moura kuitenkin sortui karkeaan syöttövirheeseen, jonka seurauksena Diogo Jota iski Liverpoolin voittomaalin.

Pisteet jäivät siis Anfieldille, joten Liverpool jatkaa sarjan viidentenä kaksi pistettä Tottenhamin edellä. Lontoolaiset ovat pelanneet ottelun enemmän.