Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigatähti siirtymässä yllättävään suuntaan? – “Toivon, että hän hyväksyy pöydällä odottavan sopimustarjouksen”

Wilfried Zaha
AOP

Wilfried Zaha ei ole edelleenkään tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. Crystal Palacen hyökkääjän sopimus on umpeutumassa kesällä ja hänen uskotaan harkitsevan siirtoa yllättävään suuntaan.

Crystal Palacen kruunun jalokivi, Wilfried Zaha, on osoittanut kuuluvansa parhaimmillaan Britteinsaarten vaarallisimpien laitahyökkääjien joukkoon. Vuonna 2015 Selhurst Parkille siirtyneen Zahan tulevaisuudesta ei ole kuitenkaan mitään varmuutta.

Norsunluurannikkolaisen sopimus päättyy kahden kuukauden kuluttua ja vaikka lontoolaisseura haluaa pitää miehen riveissään hänen kerrotaan harkitsevan muita vaihtoehtoja. Zahan uskotaan haluavan pelata Mestarien liigassa ensi kaudella, joka ei ole mahdollista Eaglesin riveissä.

Yhtenä esiin nousseena vaihtoehtona pidetään Ligue 1:ssa pelaavaa Olympique de Marseillea, joka todennäköisesti nähdään ensi kaudella UCL:n lohkovaiheessa. Ranskan liigan kakkonen on lähteiden mukaan kiinnostunut Zahasta, mutta toistaiseksi kaikki on vielä arvailujen varassa.

Crystal Palacen manageriksi hiljattain palannut Roy Hodgson teki aiheesta oman kantansa selväksi.

– Ihailen ‘’Wilfiä’’ suuresti ja seuran parasta ajatellen toivon hänen jäävän, englantilaismanageri totesi.

– Toivon, että hän hyväksyy pöydällä odottavan sopimustarjouksen ja jatkaa uraansa täällä.

Zaha on pelannut tällä kaudella 25 valioliigaottelua, joissa on syntynyt 7 maalia.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset