Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Bayern München pyrkii kaappaamaan ManU:n keskikenttäpelaajan

Casemiro
AOP

Bayern Münchenin raportoidaan olevan kiinnostunut Manchester Unitedin keskikentän tähdestä, Casemirosta. Brasilian maajoukkuemies saapui Old Traffordille viime heinäkuussa.

Pitkään ja menestyksekkäästi Real Madridia palvellut Casemiro päätti viime kauden jälkeen suunnata kohti uusia haasteita. Viisinkertainen Mestarien liigan voittaja siirtyi Valioliigaan ja murroksessa olleeseen Manchester Unitediin.

ManU:n keskikenttä ehti olla useamman vuoden ajan epätasapainossa, eikä ryhmästä tuntunut löytyvän mitat täyttäviä pelaajia. Casemiro tuli Old Traffordin isoista ovista rytinällä sisään ja on vakiinnuttanut paikkansa keskikentän sydämessä.

Isännän ottein esiintynyt brasilialainen on näyttänyt kanssapelaajilleen esimerkkiä ja ollut yksi joukkueen suurimmista onnistujista tällä kaudella.

Casemiro allekirjoitti Unitedin kanssa vuoteen 2026 asti kestävän sopimuksen, mutta loistavat otteet ovat herättäneet myös muiden seurojen kiinnostuksen.

Viimeisten tietojen mukaan Bundesliigajätti Bayern München tarkkailee brassin tilannetta ja suunnittelee tarjouksen jättämistä tulevan siirtoikkunan aikana.

Thomas Tuchelin aikakausi Bayernissä on lähtenyt takkuillen liikkeelle ja saksalainen haluaa lisää leveyttä pelaajarinkiinsä. Casemiron nimi on noussut siirtospekulaatioissa esille, mutta ManU tuskin haluaa luopua hänestä ilman valtavaa siirtokorvausta.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset