Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Onko tässä maailman paras seurajoukkue? – Xavi Hernandez: “Heidän triplamestaruuttaan voitaisiin pitää ansaittuna”

Xavi Hernandez
AOP

Manchester Cityn triplaunelma on edelleen hengissä, kun joukkue taistelee kolmella rintamalla. FC Barcelonan manageri ja Pep Guardiolan hyvä ystävä, Xavi Hernandez, uskoo Cityn pystyvän saavuttamaan kaudelle asettamat tavoitteensa.

Valioliigan mestaruus, FA Cup ja Mestarien liiga. Siinä Manchester Cityn toivemenu loppukaudelle.

Viikonloppuna Fulhamista irronnut voitto tarkoittaa sitä, että City nousi kotoisen liigansa piikkipaikalle pisteen erolla ottelun enemmän pelanneeseen Arsenaliin nähden.

Citizens eteni taannoin FA Cupin finaaliin, jossa vastaan asettuu Manchester United. UCL:n seuraavalla kierroksella haaste on valtava, kun vastaan arvottiin Real Madrid.

Juuri tällä hetkellä Cityä voidaan kuitenkin pitää jokaisen kilpailun ennakkosuosikkina.

Tätä mieltä on myös FC Barcelonan päävalmentaja, Xavi Hernandez, joka hehkuttaa Pep Guardiolan työtä taivaansinisten peräsimessä.

– Mielestäni City on maailman paras joukkue, Xavi lataa.

– Heillä on paras manageri ja heidän pelityylinsä on kuin peili, johon katsoa. Mielestäni heidän triplamestaruuttaan voitaisiin pitää hyvin ansaittuna.

Barcelona putosi aikaisessa vaiheessa molemmista Euroopan kilpailuista, mutta kotimaan kentillä peli on kulkenut. Blaugranan La Liga-mestaruus on sinettiä vaille valmis.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga