Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Lähde: Euroopan halutuin keskikenttäpelaaja tehnyt päätöksensä – Käsittämätön rahavuori vaihtamassa omistajaa

Jude Bellingham
AOP

Jude Bellingham on viimeisten tietojen mukaan tehnyt päätöksensä. Englantilaistähti on raporttien mukaan päässyt Real Madridin kanssa sopuun sopimuksensa henkilökohtaisista ehdoista.

Borussia Dortmundin kultakimpale, Jude Bellingham, on ollut jo pitkään yksi Euroopan tavoitelluimmista keskikenttäpelaajista. Muutama vuosi sitten Birminghamin taakseen jättänyt englantilainen on kuulunut lähes jokaisen vanhan mantereen huippuseuran ostoslistalle.

Dortmundista aiemmin kantautuneiden puheiden mukaan Bellingham olisi jatkamassa nykyisessä seurassaan, mutta tätä on pidetty lähinnä mediapelinä. Ainakin Manchester City, Manchester United ja Liverpool ovat lukeutuneet Bellinghamin kosijoiden joukkoon.

Tuoreiden lähteiden mukaan kaikki edellämaininut seurat ovat joutumassa pettymään, sillä Bellinghamin kerrotaan päättäneen siirtyä Real Madridiin.

Englantilaistähten uutisoidaan päässeen jo sopuun henkilökohtaisista ehdoista, jonka myötä sopimuksen julkistamisen uskotaan tapahtuvan lähipäivien aikana.

Real on raportoidusti valmis maksamaan Bellinghamista pyydetyn 120 miljoonan punnan siirtosumman, joten jos siirto toteutuu, nuorukaiseen kohdistuu rahavuoren kokoiset suorituspaineet.

Bellinghamin on uskottu haluavan palata kotimaahansa ja Manchester Cityä pidettiin kaikkein todennäköisimpänä vaihtoehtona. Juuri tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Pep Guardiola joutuu pettymään raskaasti.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga