Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool-ikoni tekemässä lähtöä – Viekö tie kilpailijan riveihin?

James Milner
AOP

James Milnerin uskotaan jättävän Liverpoolin taakseen kuluvan kauden päätyttyä. Vuodesta 2015 lähtien punanuttuja edustaneen englantilaisen sopimus on päättymässä kesällä.

Liverpoolissa puhaltaa kesällä uudet tuulet. Joukkueen runkoon on tulossa suurella todennäköisyydellä valtavia muutoksia ja useamman luottopelaajan kohtalo on vaakalaudalla. Yhtenä varmana lähtijänä pidetään James Milneriä, joka on ollut edelleen tärkeässä roolissa tälläkin kaudella.

Vaikka Milner ei olekaa kuulunut enää avauksen miehiin, on vanha sotaratsu hoitanut roolinsa aina kunniakkaasti päästessään kentälle. Vielä pari kuukautta sitten Liverpoolin uutisoitiin olevan valmis tarjoamaan Milnerille uutta sopimusta, mutta mieli näyttää muuttuneen kauden lopun lähestyessä.

Nyt apajille on saapunut Brighton, joka pyrkii vahvistamaan keskikenttäänsä ensi kaudeksi. Roberto De Zerbin valmentama Seagulls on ollut yksi valioliigakauden suurimmista yllättäjistä ja joukkue on pelannut todella viihdyttävää jalkapalloa.

Myös Leeds Unitedin ja Nottingham Forestin tiedetään olevan kiinnostuneita Milneristä, mutta tällä hetkellä hänen matkansa näyttää olevan jatkumassa Amex Stadiumille.

Nottingham ja Leeds ovat molemmat mukana putoamistaistelussa, kun taas Brighton on täysillä mukana taistelussa europelipaikoista.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset