Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigajoukkueelle aimo annos kokemusta – Brittilegenda lataa: “Kenelläkään ei ole enempää tietämystä”

Sam Allardyce
AOP

Leeds United on erottanut tällä kaudella jo kaksi manageria, kun Jesse Marschin jälkeen vastuun ottanut Javi Gracia sai niin ikään monoa. Uudeksi koutsiksi valittu Sam Allardyce herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta miehellä itsellään on vankka luotto omiin kykyihinsä.

Kuten aiemmin uutisoimme, Leeds United päätti kiskaista piuhat irti ja Javi Gracian lyhyehkö pesti perinteikkään seuran peräsimessä tuli päätökseensä.

Tällä kaudella urakalla rämpineen joukkueen loistonpäivät ovat kaukana, mutta heikoista tuloksista huolimatta manageripolitiikka herättää ihmetystä.

Pitkäjänteistä työtä Elland Roadilla tehneen Marcelo Bielsan kohtalo oli monelle Leeds-fanille kova pettymys. Jesse Marsch ei saanut laivaa käännettyä ja Gracian pesti näytti alusta asti tuhoontuomitulta.

Myllerryksessä oleva Leeds jatkaa eloaan Sam Allardycen alaisuudessa. Monessa liemessä keitetty brittimanageri on kannuksensa hankkinut, eikä luultavasti ota uudesta työstään ylimääräisiä paineita.

Allardycen itseluottamus näyttää olevan kohdillaan ainakin viimeaikaisten kommenttien perusteella.

– Saatan olla 68-vuotias ja näyttää vanhalta tai vanhanaikaiselta. Kun puhutaan jalkapallosta, kukaan ei ole kuitenkaan minua edellä. Ei Klopp (Jürgen), Pep (Guardiola) tai Arteta (Mikel). En väitä olevani parempi kuin he, mutta kenelläkään ei ole enempää tietämystä kuin minulla.

Tulevat viikot kertovat auttaako Allardycen tietämys Leedsiä säilyttämään sarjapaikkansa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga