Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan maalitykki vaihtamassa maisemaa? – “Olen varma siitä”

Ivan Toney
AOP

Ivan Toneyn tulevaisuudella ollaan spekuloitu jo pidemmän aikaa brittimediassa. Englantilaistähden perässä on ollut muun muassa Newcastle United. Beesin päävalmentaja, Thomas Frank, haluaa kuitenkin pitää tähdestään kynsin hampain kiinni.

Huimassa iskussa ollut Brentfordin Ivan Toney on edelleen siirtohuhujen kohteena. Hyvää kautta pelaava Brentford on Valioliigan yhdeksännellä sijalla, eikä vähintään Toneyn suoritusten ansiosta.

27-vuotias englantilaishyökkääjä on iskenyt Beesin paidassa upeat 20 maalia, joka oikeuttaa Valioliigan maalipörssin kolmanteen sijaan.

Hyvien otteiden myötä mieheen on linkitetty useita valioliigaseuroja, etupäässä Newcastle Unitedia, jota Toney edusti aiemmin urallaan.

Brentfordin  päävalmentaja, Thomas Frank, on kuitenkin toiveikas sen suhteen, että Toney jatkaa Gtech Stadiumilla.

– Jos Ivan pelaisi jossain top4-joukkueissa tekisi hän kauden aikana yli 25 maalia. Olen varma siitä. Olen todella iloinen, että hän on meidän pelaajamme. Hän on tehnyt ilmiömäisiä asioita tämän seuran hyväksi.

Vuonna 2020 Brentfordiin saapuneen Toneyn tämänhetkinen sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti. Newcastlen lisäksi ottajia riittää, joten kesällä saattaa alkaa tapahtua, vaikka Bees pyrkisikin pitämään supertähdestään kiinni.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga