Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Hollantilaispelaajien virta Manchesteriin jatkumassa? – United-legenda lataa: “Timberiltä puuttuu vaadittavaa aggressiivisuutta”

Jurrien Timber
AOP

Hollannin maajoukkueeseen rytinällä noussut Jurrien Timber on yksi puhutuimmista nimistä pian aukeavan siirtoikkunan alla. Miestä on yhdistetty useampaan Valioliigan huippuseuraan, mutta entinen Manchester United-puolustaja, Jaap Stam, on epäileväinen hänen kykyjensä suhteen.

Ajaxin puolustaja, Jurrien Timber, on raporttien mukaan lähellä siirtymistä isompiin ympyröihin. Timber oli jo viime vuonna Manchester United-manageri, Erik ten Hagin, hankintalistalla, mutta kaupat eivät ikinä nähneet päivänvaloa.

United on silti edelleen nuorukaisen kintereillä ja myös Liverpoolin kerrotaan saapuneen apajille. Entinen United-puolustaja, Jaap Stam, muistuttaa kuitenkin siitä, että Valioliigassa taso on kovempi kuin Eredivisienissä.

– United näyttää todennäköisimmältä vaihtoehdolta, sillä hän on tuttu pelaaja ten Hagille. On silti syytä muistaa, että Valioliigassa taso on erittäin korkealla. Puolustajat joutuvat pelaamaan muun muassa Harry Kanen ja Erling Haalandin kaltaisia hyökkääjiä vastaan.

Lisandro Martineziin kohdistui paljon epäilyksiä, mutta hän todistanut ne vääräksi. Olen joka tapauksessa sitä mieltä, että Timberiltä puuttuu vaadittavaa aggressiivisuutta.

– Valioliigassa puolustajien täytyy olla välillä hieman illkeitä. Sitä voi opetella, mutta sen olisi parempi tulla luonnostaan.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset