Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU:lle kylmä suihku: West Ham aiheutti jymy-yllätyksen

West Ham United
Pixabay

West Ham ja Manchester United iskivät yhteen Lontoon olympiastadionilla. Jaossa oli elintärkeitä pisteitä molempien joukkueiden loppukauden tavoitteiden kannalta.

Manchester United oli West Hamia vastaan pelatun ottelun ensi hetkillä selkeästi kuskin paikalla. Vierasjoukkue lähenteli Hammersin maalia useaan otteeseen ja pelin kuva näytti selkeältä. Marcus Rashfordin ja Antonyn yritykset pysähtyivät kuitenkin maalipuihin.

West Ham alkoi saada vähitellen juonesta kiinni ja David de Gea värisi maalillaan kuin haavanlehti. Espanjalainen oli lahjoittaa maalin Hammersille huonolla syötöllään, mutta Wout Weghorst ehti viime hetkillä hätiin.

Hieman ennen puolen tunnin täyttymistä tötöily kuitenkin kostautui. United menetti pallon keskialueella ja Said Benrahma rynnisti yksin vastahyökkäykseen. De Gea imaisi heppoisan vedon selkänsä taakse ja Unitedin taivas tummeni.

Vielä avausjakson lopulla pallo osui rangaistusalueella Victor Lindelöfin käteen, mutta ManU säästyi pilkulta.

Toinen jakso alkoi isäntien hallinnalla ja United oli hätää kärsimässä. De Gean maalilla nähtiin useampi läheltä piti-tilanne ja ManU näytti omalla alueellaan lähinnä kurittomalta poikajoukolta.

Pikkuhiljaa myös United alkoi saada hyökkäyspeliään käyntiin ja loppua kohden paine alkoi kasvaa Westa Hamin maalilla. Vaihdosta sisään tulleella Anthony Martialilla oli kaksi loistavaa paikkaa, mutta ranskalaisen ruuti oli läpimärkää.

Lukemat jäivät voimaan, joten Erik ten Hagin miehistölle valtava pettymys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga