Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siirtohuhujen keskiössä oleva West Ham-kapteeni: “Tämä oli meille massiivinen voitto”

AOP

Kuten Futisfani.com uutisoi, West Ham United piti pintansa Manchester Unitedia vastaan ja otti pisteet kotiluolassaan. Hammersin kapteeni, Declan Rice, oli onnesta soikeana tärkeän voiton jälkeen.

West Ham otti elintärkeät pisteet sunnuntaina kaatamalla Manchester Unitedin Lontoon olympiastadionilla. David Moyesin miehistössä riitti onnistujia laajalla rintamalla, mutta yksi voiton takuumiehistä oli kapteeni, Declan Rice, joka hoiti oman tonttinsa jälleen kerran eleettömästi.

Siirtohuhujen kohteena oleva keskikenttäpelaaja kertoi medialle tuntemuksiaan pelin jälkeen.

– Tämä oli meille massiivinen voitto. Nämä pisteet auttavat meitä tekemään hieman kaulaa takana oleviin joukkueisiin. Pelejä on vielä pelaamatta, mutta nämä olivat ehdottomasti todella arvokkaat kolme pistettä.

– Pidimme tätä peliä sellaisena, jonka voisimme voittaa kotiyleisön edessä. Tänään pojat antoivat kaikkensa, ja voitto oli täysin ansaittu.

– Pelaajina, sitä ei voi olla katsomatta ympärilleen. Tämä voitto on iso asia, sillä sen myötä teimme eroa sarjan viimeiseen sijaan. On kuitenkin selvää, että tarvitsemme edelleen lisää pisteitä.

– Meillä on Konferenssiliigan välierien ensimmäinen osaottelu torstaina AZ Alkmaaria vastaan. Sen jälkeen pelaamme Valioliigassa Brentfordia vastaan. Haluamme jatkaa hyvää virettämme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga