Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan eliittipuolustaja hehkuttaa Liverpoolin tähtivahtia

Alisson Becker
AOP

Hurjaan vireeseen yltynyt Liverpool on noussut jälleen mukaan taisteluun Valioliigan neljän parhaan joukossa. Redsin alakerran tukipilari, Virgil van Dijk, hehkuttaa maalivahti Alisson Beckerin vaikutusta joukkueen pelaamiseen.

Liverpoolin sysimusta kausi on saanut viime aikoina viitteitä paremmasta. Jürgen Kloppin suojatit ovat tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa, jonka myötä joukkueella on vielä kelvolliset mahdollisuudet yltää ensi kaudella Mestarien liigaan.

Tällä hetkellä neljättä sijaa hallussaan pitävä Manchester United on kiinni viimeisessä UCL-paikassa pisteen erolla Liverpooliin.

Poolin keskuspuolustaja, Virgil van Dijk, nosti hiljattain antamassaan haastattelussa maalivahti, Alisson Beckerin, vaikutusta joukkueen pelaamiseen.

– Alisson on loistava esimerkki useille pelaajille, etenkin maalivahdeille. Hän on auttanut meitä saavuttamaan menestystä, joten olen todella onnellinen, että hän pelaa joukkueessamme.

– Kentällä hänen ominaisuutensa ovat kaikkien nähtävillä – hänen panoksensa, torjunnat, johtajuus, ovat tärkeitä asioita. Kentän ulkopuoliset asiat ovat kuitenkin aivan yhtä tärkeitä.

Koko muun joukkueen tavoin kausi on ollut vaikea Alissonille. Brassivahti on silti säilyttänyt tasonsa ja oli Poolin paras pelaaja Brentfordia vastaan pelatussa ottelussa.

Lähde: Belfast Telegraph

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga