Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

West Hamin ja ManU:n ottelun panokset selvillä – Tappioon ei ole varaa kummassakaan leirissä

Valioliiga
AOP

Alavireinen West Ham joutuu tänään kovaan paikkaan, kun vastaan asettuu Manchester United, jolla ei ole käytännössä varaa pistemenetyksiin. Lontoon olympiastadionilla pelattava kamppailu käynnistyy klo 21.00.

David Moyesin luotsaama West Ham on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, kun takkiin on tullut Manchester Cityltä, Crystal Palacelta ja Liverpoolilta.

Sarjan viidenneksitoista valahtaneella Hammersilla riittää toden teolla pelattavaa loppukauden ajaksi, sillä joukkue on vain neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Vastus ei kuitenkaan tänään ole helpoimmasta päästä, sillä sunnuntai-illan pelissä vastaan asettuu Manchester United.

Erik ten Hagin suojatit kärsivät viime kierroksella kirvelevän tappion Brightonille, jonka myötä taistelu top4-sijoista tiivistyi entisestään. ManU on tällä hetkellä viimeisessä Mestarien liigan paikassa kiinni, mutta vahvavireinen Liverpool on kirinyt pisteen päähän.

Panokset ovat siis selvillä illan otteluun, jota kummankaan joukkueen ei ole periaatteessa varaa hävitä. Hammersille voitto olisi jättipotti, mutta Unitedille tappio olisi lähestulkoon katastrofi. ManU on ollut joukkueiden keskinäisissä otteluissa yleensä niskan päällä ja suosikin viitta on tälläkin kertaa vierasjoukkueen harteilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga