Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-tähti ylisti St. James’ Parkin tunnelmaa: “Tällaisissa otteluissa pelaaminen on jokaisen jalkapalloilijan unelma”

Jorginho
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Arsenal otti elintärkeät pisteet mestaruustoiveidensa kannalta, kun joukkue kellisti Newcastlen St. James’ Parkilla. Tykkimiesten keskikentällä täydet minuutit huhkinut, Jorginho, kehui stadionin tunnelmaa ja oman joukkueensa esitystä.

Arsenalin 2-0 voitto Newcastlesta tarkoittaa sitä, että jännitys Valioliigan mestaruudesta säilyy viimeisille kierroksille asti.

Upeasti esiintyneet Tykkimiehet tylsyttivät Newcastlen hyökkäyspelaamisen tehokkaasti ja pystyivät raapimaan tärkeät kolme pistettä täpötäydellä St. James Parkilla.

Keskikentällä tuttuun tapaan raatanut, Jorginho, ylisti pelin jälkeen stadionin tunnelmaa. Italialainen oli luonnollisesti myös äärimmäisen tyytyväinen täyteen pistepottiin.

– Tunnelma oli erittäin korkealla. Tällainen antaa meille lisämotivaatiota ja ylimääräistä latausta otteluun. Olen pelannut muutamia tärkeitä pelejä urallani, mutta tällaisissa otteluissa pelaaminen on jokaisen jalkapalloilijan unelma.

– Kaikkein tärkeintä on, että voitimme pelin. Ymmärrämme, ettemme voi voittaa jokaista ottelua pelaamalla kaunista jalkapalloa.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, että pystyimme suoriutumaan hyvin näin kovassa paikassa. Joskus voiton eteen joutuu taistelemaan ja me teimme niin aina viimeiseen vihellykseen asti.

Arsenalin seuraava ottelu on luvassa ensi sunnuntaina, jolloin vastaan asettuu vahvavireinen Brighton.

Lähde: Shields Gazette

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga