Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Aston Villa virittelee todellista jättisiirtoa: Mitä tekee ManU ja Arsenal?

Dusan Vlahovic
AOP

Juventus-hyökkääjä, Dusan Vlahovic, on mediaspekulaatioissa yksi tulevan kesän suurimmista siirtokohteista. Serbialaistähteä on linkitetty milloin mihinkin, mutta viimeisimpänä Aston Villan paitaan. Unai Emeryn ryhmän kerrotaan suunnittelevan tarjouksen jättämistä maalitykistä.

Aston Villan suorastaan katastrofaalinen alkukausi on jäänyt kaikkien valioliigafanien mieleen. Joukkue oli pitkään putoamisviivan alapuolella, eikä puikoissa ollut, Steven Gerrard, keksinyt lääkkeitä suunnan kääntämiseksi.

Unai Emeryn saapuminen on piristänyt joukkuetta huomattavasti ja sarjasijoitus on noussut kohisten. Tällä hetkellä Villa pitää kahdeksatta sijaa hallussaan. Parantuneista otteista huolimatta ovien uskotaan käyvän pian aukeavassa siirtoikkunassa.

Hiljattain tihkuneiden tietojen mukaan Villa pyrkii vahvistamaan etenkin hyökkäyspäätään ja esiin on noussut Juventuksessa pelaavan Dusan Vlahovicin nimi.

Serbikärjen uskotaan olevan vaihtamassa maisemaa ja raportit kertovat, että Juve suostuu päästämään hänet lähtemään, jos Mestarien liigaan oikeuttavat sijoitukset jäävät Torinossa haaveeksi.

Vlahovicin on uutisoitu olevan halukas pelaamaan Britteinsaarilla, joten pian saattaa alkaa tapahtua. On kuitenkin selvää, ettei Villa ole yksin liikkeessä, sillä Vlahovicia on yhdistetty muun muassa Manchester Unitediin. Myös Arsenalin kerrotaan tarkkailevan hänen tilannettaan.

Lähde: Football Insider

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset