Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Carlo Ancelotti ennakoi huomista haastetta: “Pyrimme pysäyttämään joukkueen, joka vaikuttaa pysäyttämättömältä”

Real Madrid
Pixabay

Mestarien liigassa nähdään huomenna todellinen titaanien taisto, kun Real Madrid ja Manchester City iskevät yhteen Santiago Bernabeulla. Los Blancos-käskyttäjä, Carlo Ancelotti, ymmärtää haasteen laajuuden, mutta luottaa omiensa iskukykyyn.

Mestarien liigan välierävaihe käynnistyy huomenna todellisella herkkupalalla, kun vastakkain asettuvat Real Madrid ja Manchester City. Madrid on kilpailun historian menestynein joukkue ja hallitseva mestari.

Tällä kaudella joukkue ei ole näyttänyt yhtä vakuuttavalta kuin viime vuonna, mutta voittamaan tottuneita valkopaitoja ei kannata koskaan laskea etukäteen ulos.

Manchester City on ollut kevätkaudella kenties koko Euroopan paras joukkue ja kärjessä viilettävä Erling Haaland tuntuu rikkovan maaliennätyksiä harrastuksenaan.

Juuri tällä hetkellä City näyttää liian isolta vuorelta kiivettäväksi kenelle tahansa, mutta Ancelotti valaa uskoa omiinsa.

– Haaland on pelottavan kovassa iskussa. Tämä ei tietenkään ole jäänyt meiltä huomaamatta. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään hänestä. City on täydellinen joukkue, joka pelaa erittäin hyvää jalkapalloa.

– Pyrimme pysäyttämään joukkueen, joka vaikuttaa pysäyttämättömältä. Tulemme kuitenkin saamaan omat mahdollisuutemme ja lähdemme peliin hyvässä tilanteessa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga