Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester Cityllä revanssin paikka – Pep Guardiola: “Emme lähde tähän ottelupariin kostoasenteella”

Pep Guardiola
AOP

Real Madrid ja Manchester City kohtaavat jälleen Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa. Kaksikko oli vastakkain myös viime vuonna, jolloin espanjalaiset etenivät aina päätyyn saakka. Tällä kertaa ennakkosuosikin viitta on Manchester Cityn harteilla. Pep Guardiola ennakoi tulevaa koitosta.

Tutut joukkueet ovat jälleen vastakkain, kun Real Madrid ja Manchester City ottavat mittaa toisistaan Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa.

Viime kaudella joukkueiden välillä nähtiin uskomatonta draamaa Realin noustessa haudan partaalta jatkoon toisen osaottelun loppuhetkillä. Cityn manageri, Pep Guardiola, ei kuitenkaan halua antaa liikaa painoarvoa viime vuoden tapahtumille.

– Emme lähde tähän ottelupariin kostoasenteella. Se mitä aiemmin tapahtui, kuuluu menneisyyteen. Voimme ottaa opiksemme menneistä, esiintyä parhaamme mukaan ja hankkia mahdollisimman hyvät lähtökohdat kotipeliimme edetäksemme finaaliin.

– Tilanne on täysin erilainen kuin viime kaudella. He eivät edenneet tuolloin jatkoon vain sen takia, että he ovat Real Madrid ja tietävät mitä tehdä. Opimme kuitenkin enemmän, mitä useammin pelaamme heitä vastaan.

– Psykologisesta puolesta en osaa sanoa. Tiedän vain, että meidän on yllettävä parhaaseemme.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga