Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

David de Gean joutsenlaulu? – “Onko hän tarpeeksi hyvä pelaamaan Manchester Unitedissa?”

David de Gea
AOP

West Hamin ja Manchester Unitedin sunnuntainen kamppailu herättää edelleen runsaasti parranpärinää. Tikunnokkaan on noussut pelin ainoaksi jäänyt maali, joka syntyi David de Gean virheestä. Entinen ManU-pelaaja, Rio Ferdinand, spekuloi espanjalaistorjujan tulevaisuudella Old Traffordilla.

Manchester Unitedin maalivahti, David de Gea, nousi negatiivisessa mielessä esille sunnuntaisessa West Ham-ottelussa. United-molari pelasi selkeästi alle oman tasonsa ja sortui useaan helppoon virheeseen.

Ottelun ainokaiseksi jäänyt osuma syntyi Said Benrahman lapikkaasta. Miehen heppoinen kuti lähti suhteellisen kaukaa, mutta de Gea onnistui imuroimaan pallon selkänsä taakse.

Entinen United-toppari, Rio Ferdinand, kyseenalaistaa de Gean jatkon Erik ten Hagin joukkueessa. Espanjalaisen sopimus on päättymässä kesäkuun viimeisenä päivänä.

– De Gea teki selkeän virheen maaliin johtaneessa tilanteessa, mutta mielestäni isompi kysymys on se, että onko hän riittävän hyvä pelaamaan Manchester Unitedissa? Pystyykö hän pelaamaan ten Hagin toivomalla tavalla?

– Ainoa henkilö, joka voi vastata tähän, on ten Hag. Kauden jälkeen tiedämme vastauksen. Kaikki on tällä hetkellä hänen käsissään, joten meidän täytyy vain odottaa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga