Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Oho! Manchester United kosiskelee uutta maalivahtia yllättävästä suunnasta

Jordan Pickford
AOP

Evertonin monivuotinen ykkösmaalivahti, Jordan Pickford, saattaa huhujen mukaan olla siirtymässä muualle. Viimeisten tietojen mukaan englantilaista ollaan viemässä Erik ten Hagin alaisuuteen Old Traffordille.

Syvällä rämpivä Everton on tällä hetkellä vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Sean Dychen alaisuuteen siirtynyt Toffees-poppoo on pystynyt voittamaan 35 pelaamastaan ottelusta vain 7, jonka myötä sarjasijoitus on vasta 17.

Tällä hetkellä ainoastaan Southampton näyttää varmalta putoajalta, kun kaikilla häntäpään joukkueilla on kolme ottelua pelaamatta. Evertonilla riittää siis muiden tavoin panosta loppukauden ajaksi.

Joukkueeseen on tulossa kesän aikana todennäköisesti jonkin verran muutoksia. Huhujen mukaan maalivahti, Jordan Pickfordin, jatko on vaakalaudalla.

Manchester Unitedin managerin, Erik ten Hagin, kerrotaan pitävän Pickfordia ykkösvaihtoehtonaan tolppien väliin, jos David de Gean jatkosopimusta ei syystä tai toisesta allekirjoiteta.

De Geaan on kohdistunut tällä kaudella voimakasta kritiikkiä. Espanjalaisen kyky pelata jalalla ei ole missään nimessä vakuuttanut ja myös miehen torjuntatyöskentely on jättänyt paikoitellen toivomisen varaa.

Pickford tunnetaan loistavasta potkutekniikastaan ja tarkoista avauksistaan, joten tässä mielessä englantilainen voisi sopia ten Hagin palapeliin.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset