Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City-pelaajien virta Emiratesille jatkumassa? – Mikel Arteta pyrkii vahvistamaan joukkuettaan tutulla miehellä

Joao Cancelo
AOP

João Cancelon ensi kauden osoite on toistaiseksi hämärän peitossa. Portugalilaisen ei uskota jatkavan ensi kaudella Bayern Münchenissä, jonne hän siirtyi lainalle tämän vuoden tammikuussa. Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut miehen palveluksista.

João Cancelo lähetettiin lainalle Bayern Müncheniin Manchester Citystä tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Cancelo ehti kuulua vuosien ajan Manchester Cityn avauksen vakionimiin, mutta putosi penkkimiehen rooliin Qatarin MM-kisojen jälkeen. Tämä johtui ainakin osittain Nathan Aken ja Rico Lewisin loistavasta pelivireestä.

Cancelo on pelannut siirtonsa jälkeen 12 bundesliigaottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja napannut kolme syöttöpistettä. Miehen sopimuksessa on ulosostopykälä, jota Bayernin ei kuitenkaan uskota haluavan käyttää.

Viimeisten tietojen valossa Cancelo on siis palaamassa Etihadille. Miehen pitkä City-sopimus kattaa vuoteen 2027 asti, mutta Pep Guardiolan luotsaaman ryhmän kerrotaan pyrkivän myymään hänet tulevan kesän aikana.

Canceloa yhdistettiin aiemmin muun muassa Real Madridiin, mutta nyt myös Arsenalin uutisoidaan tarkkailevan hänen tilannettaan. Monipuolinen Cancelo on Mikel Artetalle tuttu pelaaja kaksikon tehtyä aiemmin yhteistyötä Cityssä.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset