Taistelu Mestarien liigan paikoista käy kuumana! – ManU:lle tärkeät pisteet Old Traffordilla

Manchester United juhli voittoa Wolvesin kustannuksella.

Manchester United otti todella arvokkaan voiton lauantaina, kun Wolverhampton kaatui Old Traffordilla lukemin 2-0. Voiton myötä United nykäisi Liverpooliin neljän pisteen kaulan.

Taistelu Valioliigan neljän parhaan joukosta käy edelleen kuumana. Viidenneksi hiipinyt Liverpool on noussut kuin varkain mukaan taisteluun ja ennen lauantain kierrosta Jürgen Kloppin suojatit olivat pisteen päässä neljäntenä olevasta Manchester Unitedista.

Erik ten Hagin valmentama ManU lähti siis lauantain otteluun Wolverhamptonia vastaan käytännössä pakkovoiton edessä. Ottelu lähti verkkaisissa merkeissä käyntiin ja todelliset huippupaikat jäivät vähiin.

Bruno Fernandes laukoi tulisesti vapaapotkusta, mutta Wolves-vahti, Daniel Bentley, torjui varmasti. Antony pääsi puskemaan täysin vapaasti Luke Shaw’n keskityksestä. Brasilialaisen yritys karkasi kuitenkin taivaan tuuliin.

Anthony Martial vei reilun puolen tunnin jälkeen joukkueensa johtoon.

Wolves pystyi aiheuttamaan toisella jaksolla Unitedille vaikeuksia ja pallo pyöri muutaman kerran vaarallisesti isäntien rangaistusalueella.

Punapaidat paketoivat pelin lisäajan neljännellä minuutilla, kun vakavasta loukkaantumisesta toipunut Alejandro Garnacho viimeisteli tyylikkäästi vastahyökkäyksen jälkeen.

ManU nousi voittonsa myötä tasapisteisiin kolmantena olevan Newcastlen kanssa. Wolves jatkaa kolmantenatoista.