Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean brassitähden tulevaisuus selvillä? – “Olen aina kunnioittanut sopimuksiani”

Chelsea
Pixabay

Thiago Silvan tulevaisuudesta on liikkunut erilaisia arvioita. Brasilialaisen on muun muassa kerrottu katuvan jatkosopimustaan Chelsean kanssa. Pelaaja ottaa nyt itse kantaa mediassa liikkuneisiin huhuihin.

Chelsean umpisurkea kausi on jäämässä historiaan totaalisena pohjanoteerauksena. Uskomattomat rahamäärät kahdessa edellisessä siirtoikkunassa käyttänyt lontoolaisseura näyttää kadottaneen kokonaan punaisen lankansa.

Kaksi vuotta sitten Mestarien liigan voittoa juhlinut Blues on valahtanut Valioliigan keskikastiin, jonka myötä europelipaikat jäävät haaveeksi. Joukkueen runkoon on odotettavissa suuria muutoksia kesällä ja yhtenä lähtijänä pidetään Thiago Silvaa.

Brassipuolustajan on väitetty katuvan hiljattain kirjoittamaansa jatkosopimusta ja haluavan palata kotimaahansa Fluminensen paitaan. Brittijulkaisu Daily Mirrorin mukaan Silva tyrmää kuitenkin esiin nousseet väitteet.

– Sopimukseni on voimassa, eikö vain? Fanit ovat intohimoisia, joten mediassa liikkuu paljon huhuja tulevaisuudestani. Tämä on tylsää jopa itseni kannalta. Allekirjoitin jatkosopimukseni vain kaksi kuukautta sitten ja olen aina kunnioittanut sopimuksiani.

– Lähden täältä vain, jos seura päättää, ettei haluakaan pitää minua tai uusi manageri ei näe minulle käyttöä. Aion suorittaa sopimukseni loppuun ja tarkastella tilannetta uudelleen kauden jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset