Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Chelsean seuraavalla managerilla selkeät toiveet: Nämä pelaajat on saatava Stamford Bridgelle

Mauricio Pochettino
AOP

Mauricio Pochettinon nimeäminen Chelsean manageriksi on lähteiden perusteella vain ajan kysymys. Argentiinalaistaktikon kerrotaan jo laatineen listan viidestä pelaajasta, jotka hän haluaa tuoda Stamford Bridgelle.

Tuuliajolla oleva Chelsea on nimeässä Mauricio Pochettinon seuraavaksi managerikseen. Meritoitunut argentiinalainen on ollut ilman työpaikkaa saatuaan lähtöpassit Paris Saint-Germainista viime vuoden heinäkuussa.

Kuten hyvin tiedetään, Chelsea on erottanut tällä kaudella päävalmentajan paikalta sekä Thomas Tuchelin, että Graham Potterin.

Väliaikaiseen valmennusvastuuseen asetettu, Frank Lampard, joutui käytännössä mahdottomaan tilanteeseen. Valmentajana suhteellisen kokematon Lampard ei ole saanut joukkueen kurssia käännettyä.

Pochettinon nimeästä pidetään jo lähes satavarmana ja viimeisten tietojen mukaan mies on ehtinyt laatia listan pelaajista, jotka hän tuoda Länsi-Lontooseen. Eurosportin mukaan nämä pelaajat ovat Lautaro Martinez, Victor Osimhen, Emiliano Martinez, Declan Rice ja Alexis Mac Allister.

Tässä vaiheessa kaikki on vielä spekulaation tasolla, mutta on selvää, että Chelsea tulee kohtaamaan kaikkien edellämainittujen pelaajien kohdalla kovaa kilpailua. Rahasta tuskin kiikastaa kuitenkaan tälläkään kertaa, joten Stamford Bridgen johtoportaassa pysytään toiveikkaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset