Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Pitkään odotettu siirto toteutumassa? – Serie A-tähti vaihtamassa ManU:n paitaan

Adrien Rabiot
AOP

Adrien Rabiotin ura Juventuksessa näyttää tulleen tiensä päähän. Ranskan maajoukkuemies oli yksi viime kesän puhutuimmista siirtokohteista, mutta tuolloin osoite ei vielä vaihtunut. Manchester Unitedin kerrotaan olevan edelleen Rabiotin kintereillä.

Juventuksen keskikenttäpelaaja, Adrien Rabiotin, sopimus on päättymässä kesällä. Ranskalaisen jatkosopimusneuvottelut ovat tökkineet, jonka myötä hänen uskotaan vaihtavan maisemaa.

Les Bleusin avainpelaajiin kuuluva Rabiot on ollut tällä kaudella hyvässä iskussa, mutta Juven kerrotaan haluavan eroon miehen korkeista palkkakuluista.

Rabiot oli jo viime kesänä valmis pakkaamaan laukkunsa, mutta pelit jatkuivat kuitenkin Torinossa. Miehen perässä oli useampi Euroopan huippuseura, etunenässä Manchester United.

Rabiotin uutisoitiin neuvotelleen pitkään ja hartaasti Punaisten Paholaisten kanssa, mutta sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista ei päästy sopuun.

Unitedin raportoidaan joka tapauksessa olevan edelleen Rabiotin perässä, joten pian saattaa alkaa tapahtua. Mahdollisen siirron puolesta puhuu myös se tosiasia, ettei pelaajasta tarvitsisi maksaa siirtokorvausta.

Ranskalaisen uskotaan olevan yksi Erik ten Hagin tärkeimmistä siirtokohteista yhdessä Harry Kanen ohella. Monipuolinen Rabiot toisi huomattavasti lisää syvyyttä Unitedin miehistöön.

Lähde: Man Utd News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset