Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City-ikoni jättämässä Etihadin taakseen? – Paluu kasvattajaseuraan siintää mielessä

Kyle Walker
AOP

Kyle Walkerin sopimus Manchester Cityn kanssa on umpeutumassa ensi vuoden kesällä. Laitapuolustajan uskotaan pelaavan kontrahtinsa loppuun asti Etihadilla ja suuntaavan sen jälkeen muihin maisemiin.

Pep Guardiola on myllyttänyt tällä kaudella Manchester Cityn alakerran uuteen uskoon. Muun muassa Nathan Aken ja Rico Lewisin hyvät otteet tarkoittivat sitä, että João Cancelo lähetettiin kilometritehtaalle.

Toinen sijaiskärsijä on ollut Kyle Walker. Citizensin monivuotinen avauksen vakiokasvo on jäänyt selkeästi aiempaa pienemmälle vastuulle, vaikka käyttöä on löytynyt tärkeissä otteluissa. Miehen ei siltikään uskota olevan täysin tyytyväinen asemaansa ja hänen kerrotaan haaveilevan seurasiirrosta.

Tottenhamissa kaikkien Valioliigaa seuraavien tietoisuuteen noussut Walker on todistanut edelleen kuuluvansa kirkkaimmalle huipulle, joka oli nähtävillä myös loppuvuonna pelatuissa Qatarin MM-kilpailuissa.

Ottajia 32-vuotiaalle laitapuolustajalle riittäisi edelleen, mutta tässä vaiheessa hänen tulevaisuudestaan ei ole tarkkaa tietoa. Walkerin nykyinen sopimus päättyy vuoden 2024 kesäkuussa, jonka jälkeen englantilaisen uskotaan jättävän Etihadin taakseen.

Walker aloitti peliuransa Sheffield Unitedin paidassa, joten seuran väreihin palaamista uran viimeisiksi vuosiksi pidetään yhtenä todennäköisimmistä vaihtoehdoista.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset