Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Mitä tekee Valioliigan brassitähti? – “Tunnelma on hullu”

Douglas Luiz
AOP

Aston Villaa edustavan Douglas Luizin siirtymistä Arsenaliin pidettiin jo varmana tammikuun siirtoikkunan aikana. Brassipelaaja päätyi jatkamaan Villa Parkilla, mutta tästä huolimatta hänen nimensä on noussut jälleen esiin siirtospekulaatioissa.

Douglas Luiz on ollut yksi Aston Villan tasaisimmista suorittajista saavuttuaan seuraan vuonna 2019. Manchester Cityssä miehelle ei keksitty käyttöä, mutta Villa Parkilla vastuuta on piisannut.

Keskikentän keskustassa viihtyvä Luiz operoi väsymättömästi molempiin suuntiin ja tasapainottaa joukkueensa peliä. Korkeasta työmoraalistaan tunnettu brasilialainen katkoo oikea-aikaisesti pystyy häiritsemään vastustajan pelinrakenteluvaihetta.

Luizin hyvät otteet eivät ole jääneet huomaamatta muiltakaan brittiseuroilta. Luiz allekirjoitti viime vuoden puolella pitkän jatkosopimuksen Villansin kanssa, mutta tästä huolimatta häntä linkitetettiin tammikuun siirtoikkunan aikana Arsenaliin.

Valmista ei tullut, mutta brasililaisen nimi on jälleen vellonut siirtohuhuissa kauden lähestyessä päätöstään. Pelaaja itse vakuuttaa tyytyväisyyttään birminghamilaisjoukkueessa.

– Tunnelma on hullu. Olen niin onnellinen saadessani olla täällä ja pelata Villa Parkilla, se on  unelmien täyttymys. Luotamme Unai Emeryyn (manageri) ja olemme niin tyytyväisiä häneen. Haluamme pelata Eurooppa-liigassa. Harjoittelemme kovasti joka päivä tavoitettamme varten.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset