Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU:lle karmeita uutisia: Erik ten Hagin luottopelaaja sivuun loppukauden ajaksi

Marcel Sabitzer
AOP

Manchester Unitedin loukkaantumishuolet eivät ota loppuakseen. Useita avainpelaajiaan viime viikkojen aikana sairastuvan puolelle menettänyt ManU sai jälleen lunta tupaan Marcel Sabitzerin polvivamman myötä. Itävaltalaisen jatko Old Traffordilla on loukkaantumisen myötä vaakalaudalla.

Tiukasti Mestarien liigan paikoista ja FA Cupin voitosta taisteleva Manchester United sai surullisia uutisia maanantaina. Reilu viikko sitten pelatussa West Ham-ottelussa loukkaantuneen Marcel Sabitzerin polvivamma osoittautui niin vakavaksi, että hän joutuu sivuun loppukaudeksi.

Bayern Münchenistä lainalla oleva keskikenttäpelaaja on hoitanut oman roolinsa kunniakkaasti ja iskenyt Red Devilsille muutamia tärkeitä maaleja. United tiedotti tilanteesta verkkosivuillaan seuraavasti:

– Kaikki seurassa ovat pettyneitä Marcelin menettämiseen, kun joukkue pyrkii lopettamaan kautensa vahvasti Valioliigassa ja FA Cupissa. Olemme kiitollisia hänen tähänastisesta panoksestaan.

Erik ten Hagin on uutisoitu haluavan kiinnittää Sabitzer pysyvällä sopimuksella ja myös pelaajan itsensä on uutisoitu olevan tyytyväinen elämäänsä Manchesterissä. Loukkaantuminen saattaa kuitenkin sotkea suunnitelmat, mutta kaikki on toistaiseksi avoinna. Nykytietojen valossa Sabitzer on palaamassa Allianz Arenalle kauden päätyttyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga