Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Manchester Cityn keskikenttä menossa uusiksi? – Kolme pelaajaa lähtökuopissa: Guardiola tavoittelee Chelsean tähteä

Mateo Kovacic
AOP

Manchester Cityn mestaruus näyttää olevan enää viimeistä silausta vailla. Pep Guardiolan miehistöön odotetaan kuluvan kauden jälkeen suuria muutoksia. Muun muassa Ilkay Gundoganin, Bernardo Silvan ja Kalvin Phillipsin uskotaan olevan päätymässä kauppatavaraksi.

Pep Guardiolan ohjaksissa hurjaan iskuun yltynyt Manchester City on jälleen viemässä Valioliigan mestaruuden nimiinsä. MM-kisojen jälkeen tapahtunut notkahdus on taakse jäänyttä elämää ja City on näyttänyt viime viikkoina lähes pysäyttämättömältä.

Joukkue taistelee edelleen kolmella rintamalla, kun Valioliigan mestaruuden lisäksi tarjottimella on myös FA Cup ja Mestarien liiga.

Cityn runkoon on menestyksestä huolimatta odotettavissa muutoksia kesän siirtomarkkinoilla. Kapteeni Ilkay Gundoganin tilanteeseen ei olla vieläkään saatu selvyyttä, mutta saksalainen ei ole sulkenut pois seurasiirron mahdollisuutta.

Bernardo Silvan tulevaisuus on niin ikään auki. Portugalilaista on linkitetty vahvasti FC Barcelonaan sekä PSG:hen.

Myös pienelle vastuulle jäänyt Kalvin Phillips saattaa olla lähtökuopissa, joten Pep Guadiolan kerrotaan pitävän silmänsä auki uusien keskikenttäpelaajien toivossa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Mateo Kovacic, on Citizensin hankintalistalla. Serbialaistähden hankinta saattaa realisoitua, etenkin jos joku edellä mainitusta kolmikosta päätyy pakkaamaan laukkujaan.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset