Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Märkä rätti vasten kasvoja – Juventuksen MM-voittaja loukkaantui jälleen: “Päätin testata häntä”

Paul Pogba
AOP

Juventukseen valtavien odotusten saattelemana palannut, Paul Pogba, aloitti ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa yli vuoteen. Ranskalainen joutui pettymään raskaasti loukkaannuttuaan ennen puolen tunnin täyttymistä.

Juventus otti maistuvan 2-0 voiton Cremonesesta sunnuntaina Nicolo Fagiolin ja Gleison Bremerin maaleilla. Bianconeri vankisti näin asemaansa sarjan toisena, jonka myötä Mestarien liiga-paikka alkaa näyttää entistä todennäköisemmältä.

Juve sai ottelusta myös jobinpostia Paul Pogban loukkaantumisen myötä. Viime kesänä Torinoon Manchester Unitedista palannut Pogba on kärsinyt vakavista vammoista, jonka myötä hän on pelannut tällä kaudella vain jämäminuutteja.

Ranskan paidassa maailmanmestaruutta vuonna 2018 juhlinut Pogba oli edellisen kerran nimetty avauskokoonpanoon 390 päivää sitten.

Juventuksen manageri, Massimiliano Allegri, kommentoi pelaajansa tuoreinta vastoinkäymistä ottelun jälkeen.

– Olemme kaikki surullisia Pogban puolesta. Päätin Sevilla-ottelun jälkeen antaa hänelle mahdollisuuden avauskokoonpanossa ja testata häntä.

– Tarvitsimme taitoa kentälle, sillä tiesimme pelaavamme pitkiä jaksoja vastustajan kenttäpuoliskolla. Olemme pettyneitä, koska hän pärjäsi todella hyvin.

– Hän on tehnyt paljon uhrauksia päästäkseen pelikuntoon, mutta joutuu jälleen sivuun. Me aiomme kuitenkin odottaa häntä.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A