Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Missä on José Mourinhon tulevaisuus? – Francesco Totti lataa: “Jos minä saisin päättää…”

Jose Mourinho
AOP

José Mourinhon tulevaisuus on täysin auki. Portugalilaislegenda on osoittanut tällä kaudella useaan otteeseen turhautumisen merkkejä AS Roman peräsimessä. Giallorossi-ikoni, Francesco Totti, uskoo, että hän olisi oikea mies vakuuttamaan Mourinhon jäämään.

AS Roman päävalmentaja, José Mourinhon, ympärillä on riittänyt viime aikoina puhetta. Portugalilaista on linkitetty muun muassa Brasilian maajoukkueen peräsimeen. Myös ranskalaisseura PSG:n on uutisoitu havittelevan Mourinhoa seuraavaksi päävalmentajakseen.

Temperamenttinen Mourinho on ollut tällä kaudella myrskyn silmässä ja räyhännyt itselleen peräti kolme punaista korttia. Kaiken muun ohella mies on kuitenkin tehnyt niin hyvää työtä, että ikuisessa kaupungissa toivotaan hänen jatkavan pestissään.

Roman takavuosien kapteeni ja Italian maajoukkuelegenda, Francesco Totti, on varma, että hän saisi Mourinhon vakuuttuneeksi seuran projektista.

– Kaikki olisi helpompaa, jos minä saisin päättää. Meidän täytyy odottaa rauhassa ja katsoa mitä tapahtuu. En ole tietoinen osapuolten välisistä keskusteluista. He päättävät yhdessä kaikille osapuolille parhaan ratkaisun.

Hyvää kautta pelaava Roma taistelee tällä viikolla pääsystä Eurooppa-liigan finaaliin. Giallorossi kaatoi välierien ensimmäisessä osassa Bayer Leverkusenin 1-0.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A