Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ovet käymässä: Aston Villa nappaamassa kilpailijansa hukatun lupauksen – Argentiinalaistähti palaamassa Valioliigaan?

Giovani Lo Celso
AOP

Aston Villa on kiinnostunut Tottenham Hotspurin Giovani Lo Celsosta. Tällä hetkellä lainasopimuksen turvin Villarrealissa pelaavan argentiinalaisen on määrä palata kauden päätyttyä Hotspur Stadiumille.

Villa Parkin ovet ovat käymässä molempiin suuntiin kesällä. Unai Emeryn uskotaan kaavailevan suuria muutoksia miehistöönsä, jotta Aston Villa voi taistella ensi kaudella vähintään Eurooppa-liigaan oikeuttavista sijoituksista.

Emeryn kerrotaan haluavan vahvistaa etenkin keskikentän keskustaa ja esiin on noussut useita nimiä. Villan on raportoitu olevan kiinnostunut Manchester Cityn Kalvin Phillipsistä, mutta englantilainen haluaa todennäköisesti jatkaa uraansa Etihadilla.

Real Sociedadin Martin Zubimendia on pidetty myös yhtenä vaihtoehtona. Espanjalainen on kuitenkin vakuutellut olevansa tyytyväinen elämäänsä nykyisessä seurassaan.

Emeryn katseet ovat nyt suuntautuneet Tottenham Hotspurin Giovani Lo Celsoon. Lainasopimuksella Villarrealissa pelaava Lo Celso on esiintynyt La Ligassa huomiota herättävästi, mutta säännöllinen paikka avauskokoonpanossa on jäänyt haaveeksi.

Näin ollen argentiinalaisen tie on viemässä takaisin Tottenhamiin kauden päätyttyä, jos Villa ei saa napattua häntä riveihinsä.

Rosariossa syntynyttä Lo Celsoa pidettiin aikanaan yhtenä sukupolvensa suurimmista lahjakkuuksista, mutta toistaiseksi urapolku ei ole edennyt odotetulla tavalla.

Lähde: TheHardTackle.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset