Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Onko tässä Manchester Unitedin akilleen kantapää? – “Jotta heillä olisi mahdollisuus voittaa Valioliiga…”

Jaap Stam
AOP

Manchester Unitedin uskotaan raottavan kukkaron nyörejään tulevan siirtoikkunan aikana. Entinen ManU-puolustaja, Jaap Stam, kertoo mielipiteensä siitä, mille pelipaikoille hänen entinen seuransa kaipaa vahvistuksia.

Taistelu Valioliigan neljän parhaan joukossa käy kuumana kuin hellan koukku. Mestarien liigaan yltäminen on Manchester Unitedin minimitavoite ja toistaiseksi kaikki on seuran omissa käsissä.

UCL:ään yltäminen on luonnollisesti monessa mielessä tärkeää, mutta etenkin uusia pelaajahankintoja silmällä pitäen.

Unitedin entinen puolustaja, Jaap Stam, kertoo näkemyksensä ex-seuransa tarpeista tulevilla siirtomarkkinoilla. Hollantilainen jakaa manageri, Erik ten Hagin, mielipiteen uuden kärkipelaajan tarpeesta, mutta uskoo, että käyttöä olisi myös uudelle laitahyökkääjälle.

– Jotta heillä olisi mahdollisuus voittaa Valioliiga yhdessä uuden keskushyökkääjän kanssa, uskon, että hänen (Ten Hagin) on hankittava myös uusi laitahyökkääjä. Mielestäni laidoille tarvitaan lisää pelaajia, jotka pystyvät ruokkimaan keskushyökkääjää ja tekemään itse tulosta.

Ten Hag on muovannut hyökkäyslinjaansa useaan otteeseen tämän kauden aikana, mutta varsinkin oikean laitahyökkääjän tontti on tuottanut hänelle päänvaivaa. Ajaxista hankittu Antony on toistaiseksi ollut hienoinen pettymys.

Lähde: Manchester Everning News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset