Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Bellinghamin diili lähenee: Joutuuko AC Milan-tähti kauppatavaraksi?

Real Madrid
Pixabay

Jude Bellinghamin siirtymistä Real Madridiin pidetään erittäin todennäköisenä. Miehen siirtosumma hipoo pilviä, joten espanjalaisseuran huhuttiin aiemmin tarjoavan Borussia Dortmundille käteisen lisäksi myös Brahim Diazia. Viimeisten tietojen valossa tämä vaihtoehto ei ole kuitenkaan toteutumassa.

Kello tikittää ja kesän siirtomarkkinat lähestyvät kovaa vauhtia. Yksi puhutuimmista aiheista on luonnollisesti Borussia Dortmundia edustavan Jude Bellinghamin kohtalo. Englantilaistähteä on huhuttu useaan suuntaan, mutta siirtyminen Real Madridiin näyttää kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Mediassa on esitetty spekulaatioita siitä, että jos Madrid saa naarattua Bellinghamin Santiago Bernabeulle, matkaisi Brahim Diaz toiseen suuntaan. Diaz edustaa tällä hetkellä lainasopimuksen turvin AC Milania, mutta hänen on määrä palata Espanjaan kauden päätyttyä.

Tuoreiden tietojen mukaan Los Blancos ei ole kuitenkaan halukas päästämään Diazia muihin maisemiin, joten kaksikko edustaa suurella todennäköisyydellä samaa seuraa.

Realin uutisoidaan valmistelevan Diazille uutta diiliä, jonka julkistamisen kerrotaan olevan vain ajan kysymys.

Näin ollen näyttää siltä, että Dortmund päästää kirkkaimman tähtensä lähtemään korkeaa siirtokorvausta vastaan, eikä seurojen välillä nähdä vaihtokauppoja.

Lähde: Madrid Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset