Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

“En ole koskaan peitellyt sitä, että haluan pelata Mestarien liigaa” – Toteutuuko valioliigatähden siirto vihdoin?

Wolverhampton
Pixabay

Wolverhampton Wanderersin tähtipelaaja, Ruben Neves, on edelleen vahvasti siirtohuhujen ympäröimä. Portugalilaispelaaja vakuuttaa olevansa onnellinen Molineux’lla, mutta myöntää, että Mestarien liigassa pelaaminen kiinnostaa.

Manchester Unitedin ja FC Barcelonan pitkäaikainen siirtokohde, Ruben Neves, on edelleen Wolverhamptonin pelaaja. Miehen ympärillä on pyörinyt jo useamman siirtoikkunan aikana valtava määrä spekulaatiota, mutta toistaiseksi osoite ei ole vaihtunut.

Wolvesin kausi on ollut vaikea ja joukkue majailee Valioliigan 13. sijalla. Julen Lopeteguin suojatit menettivät lauantaina viime hetkillä johtoasemansa Evertonia vastaan. Neves asteli pelin jälkeen median eteen. Puheenaiheeksi nousi jälleen kerran hänen tulevaisuutensa.

– Mitään konkreettista ei ole vielä tapahtunut, mutta minulla on vaikea päätös edessäni, sillä rakastan olla täällä ja perheeni tuntee olonsa kotoisaksi. Katsotaan rauhassa, mitä tapahtuu.

– Olen sanonut moneen kertaan, että olen onnellinen täällä, mutten ole koskaan peitellyt sitä, että haluan pelata Mestarien liigaa.

– Jalkapallossa täytyy seurata unelmia, jonka takia minulla ja perheelläni on todellinen mietinnän paikka. Jos tämä oli viimeinen pelini täällä, niin olen todella kiitollinen kuluneista kuudesta kaudesta.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset