Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan tyvipäässä käydään hurjaa taistelua sarjapaikoista: “Olemme valmiita ottamaan vastaan seuraavan haasteen”

Everton
Pixabay

Sean Dyche kertoo, että Everton tekee kaikkensa pysyäkseen Valioliigassa. Toffees nappasi kultaakin kalliimman tasapelipisteen Wolvesia vastaan, jonka myötä kaikki on vielä auki ensi kautta ajatellen.

Valioliigan putoamistaistelu sai lauantaina uuden käänteen, kun Nottingham Forest yllätti Arsenalin 1-0 ja varmisti paikkansa pääsarjassa ensi kaudeksi.

Forestin voitto tarkoittaa, että Leeds United, Leicester ja Everton ratkaisevat, ketkä kaksi putoavat jumboksi jääneen Southamptonin mukana Championshipiin.

Everton raapi lauantaina elintärkeän tasapelipisteen Wolverhamptonia vastaan Yerry Minan viime hetkien tasoituksen myötä. Toffees-käskyttäjä, Sean Dyche, oli tyytyväinen pelaajiensa suoritukseen Molineux’lla pelatussa ottelussa.

– Olen todella tyytyväinen pelaajien mentaliteettiin. Koko joukkue on joutunut venymään äärimmilleen, mutta olemme valmiita ottamaan vastaan seuraavan haasteen, joka on kauden viimeinen peli.

– Ammattilaispelaajien on totuttava myös vaikeisiin ajanjaksoihin. Sinun on taisteltava päästäksesi Valioliigaan. Me aiomme taistella pysyäksemme siellä.

Everton pelaa kauden viimeisen pelinsä ensi viikonloppuna, jolloin vastaan asettuu Bournemouth.

Leeds kohtaa tänään pelattavassa ottelussa West Hamin ja nousee voitolla putoamisviivan paremmalle puolelle. Tällä hetkellä on siis täysin arvailujen varassa pelataanko Goodison Parkilla ensi kaudella Valioliigaa.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga