Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Rasismin kohteeksi joutuneelle Real Madrid tähdelle sataa tukea – Brasilian futislegenda sai tarpeekseen: “Nyt riittää!”

Vinicius Jr joutui rasististen solvausten kohteeksi La Ligassa
AOP

Real Madridin hyökkääjätähti Vinicius Jr joutui sunnuntaina La Ligassa rasististen huutelujen kohteeksi.

Real Madridin ja Valencian välinen ottelu La Ligassa jouduttiin keskeyttämään hetkellisesti, kun Realin Vinicius Jr joutui jälleen rasististen huutelujen kohteeksi. Brassihyökkääjä kertoi, että Valencian fanit olivat huudelleet hänelle rasistisia solvauksia ottelun mittaan.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, ei toinen eikä kolmas. Rasismi on normaalia La Ligassa, brassitähti kirjoitti Instagramissa sunnuntaina ottelun jälkeen.

Mies vihjasi postauksessaan myös, että jatkuva rasismi Espanjassa saattaisi olla riittävän painava syy saamaan tämän jättämään Real Madridin.

– Valitettavasti minulla ei ole mitään keinoa puolustaa kaikkea sitä, mitä joka viikko tapahtuu. Mutta olen vahva ja aion mennä loppuun asti rasisteja vastaan. Vaikka kaukana täältä.

Brasilialaistähden postaus keräsi nopeasti valtavasti tukea ja monet pelaajat ovat osoittaneet tukensa miehelle. Muun muassa PSG:n Kylian Mbappe totesi ettei Vinicius “ole yksin” tilanteessa. Myös muun muassa Chelsean Reece James ja Romelu Lukaku osoittivat tukensa postauksen kommenttikentässä.

Viniciuksen tukijoiden joukkoon liittyi myös Brasilian jalkapallolegenda Ronaldo, joka vaati rasismin vastaisia toimia.

– Niin kauan kuin on rankaisemattomuutta ja myötäilyä, on rasismia. Nyt riittää! Vini, luota minuun taistelussasi. Meidän taistelussamme, brasilialaislegenda kirjoitti.

Real Madridin valmentaja Carlo Ancelotti kommentoi tapausta tiukkaan sävyyn heti pelin jälkeen sunnuntaina sekä vielä uudestaan Instagramissa.

– On aika lopettaa puhuminen ja toimia päättäväisesti. Rasismilla ei ole sijaa jalkapallossa eikä yhteiskunnassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga