Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Xavilta painava puheenvuoro La Ligan rasismiongelmasta: “Tämä on ainoa ammatti, jossa loukkaaminen on sallittua”

Vinicius Jr
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Vinicius Jr, joutui rasismin kohteeksi Real Madridin ja Valencian välisessä ottelussa. Katsomosta kaikuneet solvaukset ovat puhuttaneet runsaasi pelin jälkeen mediassa. FC Barcelonan, manageri, Xavi Hernandez osoittaa tukensa brassihyökkääjälle.

La Liga ei tunnu saamaan sarjaan pesiytynyttä rasismia millään kuriin. Vinicius Jr oli ties jo kuinka monennen kerran vastustajajoukkueen kannattajien solvausten kohteena viikonloppuna.

Valencia-fanien hampaisiin joutunut Vinicius julkaisi tapahtumista tunteikkaan päivityksen, jonka jälkeen hänelle on osoitettu tukea usealta eri taholta. Viimeisimpänä asiaa kommentoi FC Barcelonan päävalmentaja, Xavi Hernandez.

– Ottelut pitäisi ehdottomasti keskeyttää (rasismia ilmetessä). Tämä on ainoa ammatti, jossa solvaaminen on sallittua.

– En usko, että leipurit tai opettajat joutuvat työssään vastaavien loukkausten kohteeksi. Ei kukaan loukkaa rakennustyömiehiäkään, koska silloin saattaisi saada tiilestä päähänsä.

– Tämän on loputtava. Sillä ei ole väliä, mikä paita sinulla on päälläsi. Vinicius on ihminen, ennen kuin hän on jalkapalloilija. Meidän on puolustettava toisiamme.

– En ymmärrä ihmisenä tai kansalaisena, miksi loukkauksia pitäisi sietää. Tässä on kyse koulutuksen puutteesta.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga