Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siirtohuhuille stoppi: Arsenalin kultakimpale allekirjoitti jatkosopimuksen

Bukayo Saka
AOP

Bukayo Saka on allekirjoittanut jatkosopimuksen Arsenalin kanssa. Lontoolaisseura tiedotti asiasta tiistaina verkkosivuillaan. Nuorukaisen uuden diilin päättymispäivää ei kerrottu julkisuuteen.

Bukayo Sakan ympärillä velloneet siirtohuhut voidaan toistaiseksi unohtaa. Useamman Euroopan huippuseuran kiinnostuksen kohteena ollut englantilainen teki päätöksen jatkaa uraansa Arsenalin väreissä ja allekirjoitti seuran kanssa uuden sopimuksen.

– On ollut niin mukavaa tehdä yhteistyötä kaikkien kanssa Bukayon sopimuksen jatkamiseksi, Arsenalin urheilujohtaja, Edu, totesi.

– Olemme kaikki hyvin ylpeitä, että saamme jatkaa työskentelyä hänen kanssaan. On ollut mahtavaa seurata hänen kehitystään akatemiasta aina edustusjoukkueeseen asti.

Myös joukkuetta valmentava, Mikel Arteta, oli luonnollisesti hyvillä mielin tähtipelaajan raapustettua nimensä sopimuspapereihin.

– On hienoa seuran kannalta, että Bukayo on jatkanut sopimustaan. Parhaiden nuorten lahjakkuuksiemme säilyttäminen on avainasemassa jatkuvan kehityksemme kannalta. Bukayo on tärkeä osa joukkuettamme nyt ja tulevaisuudessa.

– Sen lisäksi, että Bukayo on fantastinen lahjakkuus, hän on myös erityinen ihminen, jota me kaikki rakastamme. Hän tekee kunniaa itselleen ja perheelleen päästyään tälle tasolle kovalla työnteolla. Odotamme yhdessä kannattajien kanssa innolla tulevia vuosia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga