Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola hehkuttaa keskiviikon vastustajaa maasta taivaisiin: “He ansaitsevat täysin kaiken menestyksen”

Roberto De Zerbi
AOP

Vahvaa kautta pelaava Brighton on lyönyt monet ällikällä aktiivisella pelisuunnitelmallaan. Joukkueen valmennusvastuun Graham Potterilta perineen Roberto De Zerbin hyvä työ ei ole jäänyt myöskään Pep Guardiolalta huomaamatta.

Brighton & Hove Albion kuuluu valioliigakauden suurimpiin yllättäjiin. Ennakkoluulottomasti pelannut Seagulls-poppoo on matkalla täysin ansaitusti Eurooppa-liigaan, jonka myötä joukkueen ensi kauden tavoitteet ovat entistä korkeammalla.

Nähdynkaltaisella pelillä Mestarien liigan paikkaakaan ei voitaisi pitää suurena vääryytenä.

Ansiokasta työtä Brightonin peräsimessä tehnyt, Graham Potter, jätti joukkueen alkukaudella siirryttyään Chelsean puikkoihin.

Moni uskoi Seagullsin alamäen alkavan Potterin lähdön myötä, mutta toisin on käynyt. Valmennusvastuun perinyt, Roberto De Zerbi, on saanut ryhmän hyvään iskuun ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on tehnyt vaikutuksen myös Pep Guardiolaan. Brighton ja Manchester City kohtaavat myöhään keskiviikkona.

– Roberto on yksi vaikutusvaltaisimmista managereista viimeisen 20 vuoden aikana, City-luotsi hehkuttaa.

– Kun hän saapui, minulla oli tunne, että hänen vaikutuksensa Valioliigassa olisi suuri. En silti odottanut, että hän tekisi sen näin lyhyessä ajassa.

– He luovat 20 tai 25 tilaisuutta per peli, mikä on huomattavasti enemmän kuin useimmilla vastustajilla. He kontrolloivat peliä tavalla, jota ei olla nähty pitkään aikaan.

– He ansaitsevat täysin saavuttamansa menestyksen.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga